Of bel 06-46330527

Tuinhuis en tenten

Soms is het net even prettiger om een dak boven het hoofd te hebben.

U kunt hierbij kiezen uit ons buitenhuisje of een van onze tenten. Onze safarilodge uit 2018 of onze stretchtent uit 2020.

 

Tuinhuis

Het tuinhuis heeft een binnenruimte van ca. 20m2 en biedt plaats aan maximaal 8 personen. Het bevindt zich direct aan het water van ons ven en heeft een gezellig terras. Vanaf de vlonder stapt u zo de pontonboot op.

Het tuinhuis is voorzien van een knusse houtkachel die het behaaglijk warm maakt. Ook als het buiten vriest. Naast de houtkachel is er ook elektrische verwarming mogelijk.

 

Safarilodge

De safarilodge is ruim 40m2 groot en daarmee 2x zo ruim als het buitenhuisje. Het terras is 10 x 3,3 meter. In de tent is er plaats voor ca. 20 personen (carre of u-vorm opstelling). Voor presentaties (theatervorm) kan het aantal gasten gemakkelijk tot 30 personen worden uitgebreid.

Deze lodge bevindt zich op 10 meter afstand van het water van het ven.

De safarilodge is niet beschikbaar bij een buitentemperatuur onder de 5 gr. C.

 

Beide ruimten beschikken over een keukenblokje, verwarming, beamer, flipover en wifi.

Zowel het buitenhuisje als de lodge zijn het hele jaar beschikbaar en per dagdeel te huren.

 

Stretchtent

Voor grote groepen hebben we een stretchtent van 15 x 8 meter die rondom kan worden voorzien van inritsbare wanden. Groepen tot 60 personen zijn hier welkom

 

De catering kan volledig door ons worden verzorgd, maar u kunt er ook voor kiezen om dit zelf te regelen. Samen de boterhammen smeren heeft immers ook zo zijn charme.

Meer weten? Neem contact met ons op

Om werkelijk te zien moet je zelf aanwezig zijn

Aanwezig zijn betekent volledige aandacht hebben zonder afleiding en oordeel. Pas dan zie je wat er mogelijk is en kun je groeien.