Of bel 06-46330527

Tuinhuis en safarilodge

Soms is het net even prettiger om een dak boven het hoofd te hebben.

U kunt hierbij kiezen uit ons buitenhuisje of de safarilodge die we in 2018 hebben opgezet en ingericht. De safarilodge is een luxe tent die u mogelijk kent van de glamorous camping (glamping).

 

Tuinhuis

Het tuinhuis heeft een binnenruimte van ca. 20m2 en biedt plaats aan maximaal 8 personen. Het bevindt zich direct aan het water van ons ven en heeft een gezellig terras. Vanaf de vlonder stapt u zo de pontonboot op.

Het tuinhuis is voorzien van een knusse houtkachel die het behaaglijk warm maakt. Ook als het buiten vriest. Naast de houtkachel is er ook elektrische verwarming mogelijk.

 

Safarilodge

De safarilodge is ruim 40m2 groot en daarmee 2x zo ruim als het buitenhuisje. Het terras is 10 x 3,3 meter. In de tent is er plaats voor ca. 20 personen (carre of u-vorm opstelling). Voor presentaties (theatervorm) kan het aantal gasten gemakkelijk tot 30 personen worden uitgebreid.

Deze lodge bevindt zich op 10 meter afstand van het water van het ven.

De safarilodge is gesloten als de temperatuur onder de 5 graden komt.

 

Beide ruimten beschikken over een keukenblokje, verwarming, beamer, flipover en wifi.

Zowel het buitenhuisje als de lodge zijn het hele jaar beschikbaar en per dagdeel te huren.

De catering kan volledig door ons worden verzorgd, maar u kunt er ook voor kiezen om dit zelf te regelen. Samen de boterhammen smeren heeft immers ook zo zijn charme.

Meer weten? Neem contact met ons op

Alles dat je kunt verbeelden is echt - Pablo Picasso

Als dit je uitgangspunt is, zul je dingen bereiken die misschien niemand voor mogelijk had gehouden. Het start met verbeelding.